tiistai 7. helmikuuta 2012

17. Your OTP + vähän muutakin

Jep eli kuten varmasti näette sain vihdoinkin muokattua blogin ulkoasua. Meinasi kyllä mennä hermot ton hallintapaneelin kanssa, saa nähdä kuinka kauan kestää tuo kuosi. Mutta ensin tuo päivän kysymys.


Eilen oli yksi OTP;ni virallinen parituspäivä, eli RuPru. Kerran mietin mistä parituksesta tekisin videon ja   tutkin onko näitä kahta ihanaa hahmoja paritettu keskenään. Olihan ne ja niin löysin tieni Venäjä x Preussin pariin.



Tajusin etten ole kertonut blogissa yleisesti itsestäni mitään, joten eiköhän nyt ole sen aika. Pöllin aneten blogista nämä kysymykset.


introduce yourself - mie siis oon julia, mut erilaiset lempinimiväännökset on sallittuja. ja olen pian 15 täyttävä cosplayta ja valokuvausta harrastava tyttö

my first love - jos puhutaan siitä mitä kaikissa siirappisissa rakkausleffoissa nähdään, se että tehdään mitä tahansa toisen vuoksi, sitä en ole kokenut. joskus oon häilynyt siinä rajalla, mutta uskon että se luokitellaan vielä ihastumiseen.



3 my parents - kummatkin vanhempani ovat onnellisesti naimisissa enkä ole vielä muutamaan vuoteen lentämästä pesästä. joskus toki tulee riitoja, mutta molemmat ovat mulle todella tärkeitä


4 my favorite food - kananuudelivokki ja muut kanaruuat


6 my hobbies - käyn koulun järkkääämässä käsityökerhossa ja japanin kielen kurssilla. ne on ainoat viralliset, mutta cosplay, valokuvaus, piirtäminen ja kirjoittaminen on lähellä sydäntä

5 what is love - se että sä oot valmis tekee kaikkes toisen eteen ja hyväksyt sen sellasena kun se on.


my best friend -  jossu & jenna on ne kaikista tärkeimmät ja ihanimmat


8 my belief - kuulun kirkkoon, mutten usko jumalaan. se ei ole koskaan näyttänyt mulle millään tavalla sen olemassa oloa joten antaa olla. uskon silti, että jotain jumalallista ja pyhää maailmassa on. se on jotain shintolaisuuden ja suomalaisen muinaisuskonnon välistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti