torstai 23. helmikuuta 2012

I will always love you

Terve kaikki tervaperse lukijani!


Nyt on luvassa turhaakin turhempi bloggaus, koska elämässäni ei tapahdu oikeastaan koskaan mitään mielenkiintoista.


No ensinnäkin ihastuin sambaan. Varsinkin tuo Rio elokuvan soundtrack Real in Rio on ehana ♥ Sen voit kuunnella tuosta > klikkaa mua. Haluun nähä leffan!



Tämän päivän äikäntunti oli taas jotain niin mahtavaa~ Kuvailtiin koko tunti jennan kanssa toisiamme jossun puhelimella ja kameralla :--D eipä ope siitä sen suuremmin huomauttanut, kysyi vaan mikä valokuvauksen tunti tää muka on? whatever. Musan tunnilla soitettiin Levoton Tuhkimo, Aamu, Colors of the wind ja moottoritie on kuuma. Ja koska meijän musanryhmä on aika paska muutamia henkilöitä lukuunottamatta, niin olinpa koko tunnin mikin ääressä. Ja pari noista oli ihan liian korkeita mulle, siitä hyvästä päänsärky kun yritin laulaa ne oikein, hmh. Sitten oli toki ussan jeesuslikkeet ja mun purukumipiirrustukset vihkossa. don't ever chew bubblegum cause hitler. Saatin myös maaesitelmät takaisin. Oon ihan tyytyväinen tohon 9-. 


Tämä kertoo varmasti kaiken äikäntunnin menosta
Veera oli ihana ja kuvas ♥


Olis lauantaina tai sunnuntaina lähtö lappiin. Tätä on odotettu koko talvi. Vihdoinkin pääsen hurjistelemaan kelkalla pitkin tuntureita. Toivottavasti olis lähtö vasta sunnuntaina niin pääsis kattoo anettee hämeenlinnaan. Tänne tulee sitten varmaan ziljoonakuvaa sieltä.


Ja näin lopuksi haluan kunnioittaa erästä mahtavaa edesmennyttä laulaja/näyttelijää. Whitney Houstonia. Omistit upean äänen ja mie muistan sut ainiaan.




Ei siinä muuta. Muistakaa pukea kunnolla päälle c;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti