lauantai 18. helmikuuta 2012

love like woe

Joo en jaksa enää tota 30 päivän haastetta ja vastaan nyt noihin kaikkiin jäljellä oleviin samalla kertaa. 


21. Character you'd have in your party if you were in a RPG - Amerikan, sillä on aina ne parhaimmat juhlat
22. Another OTP of yours - Amepan/UsJp/AmerikkaxJapani, ihana paritus ja en tätä ala sen enempää selittämään
23. Your favorite character of the opposite gender of #1 - Tää on vaikee. Niitä on niin hemmetin paljon. Mutta I choose you Male!Belarus. Seksikäs, ihana ja mahtava.
24. Character with your favorite uniform/outfit - Olen hulluna melkein kaikkiin Hetaliassa esiintyviin univormuihin. Tai ylipäänsä kaikenlaisiin sota/sotilasasuihin. Pidän pussihousuista/taimillänimelläniitäikinäkutsutaankaan ja sinisestä. Tästä voi siis jo päätellä osan. Italian asu on suosikki ja cossaisinkin tätä hahmoa, mutta se keskijakaus ei oo mun juttu. 
25. Character who would be your band-mate if you were in a band - Enkun. Sen ääni on ehana ja sais ottaa kitaran käteensä, jota en osaa soittaa yhtään. Olen liian yksinkertainen basisti.
26. Character you wouldn't mind having as your boss - Musta tuntuu, ettei Saksa olis kauheen mukava pomo :D
27. Character you wouldn't want to run into in a dark alley - Hollantia. Kiitos ei tälle pilveä polttavalle miehelle.
28. Character you'd want personified into a dog - Venäjän. Iso koira, jota kukaan ei uskaltaisi lähestyä. Ainakin voisi pimeinä iltoina kulkea lenkillä ilman pelkoa hämäristä tyypeistä.
29. Character you'd want personified into a cat - Italian :3 Pidän seurallisista kissoista joiden kanssa voi leikkiä ja silitellä pitkin päivää.
30. Character you'd want to cosplay as - Näitä on paljon, mutta sanotaan nyt vaikkapa, Preussi. Tää ei välttämättä tuu toteutumaan, koska äiti ei ole kauhean myönteinen piilareita kohtaan.



Siinä oli ne. Ja nyt toisiin asioihin. Sain vihdoinkin leikkautettua tän mun liian pitkän otsatukan pois, ja koska parturi on liian kallis, pyysin avuksi rakkaan Jossuni. Ja tälläiset niistä tuli. 




Viime kouluviikolla löytyikin kaikkea säpinää. Kuten jo tiedätte tiistaina oli halipäivä, jolloin kerättiin niitä haleja. Torstaina oli penkkarit ja taas kerran abishow oli mahtava! Harmi vaan en tajunnut ottaa kuvia fiktiivisiksi hahmoiksi pukeutuneista abeista. No ei voi mitään. 
Minun cossinikin saapui torstaina, vihdoin ja viimein. Dhl-lähettimies soitti kesken seniorin pitämän äikäntunnin jossa oli aika kova meno. Frontside ollie soi ja karkit lenteli. Häippäsin sitten käytävälle puhumaan jossa abit taas mölysi, mutta sain kumminkin sovittua tän soittajan kanssa, että jättää paketin oven eteen.



Jutan peili oli paskanen niin mulla on jtn valkosia viiruja naamassani, ehanaa. Ihana yllätys oli myös se, että ne housut oli ihan hemmetin pienet vyötärön kohalta. Joko mitattiin tädin kaa väärin tai mun maha on kasvanu helvetisti yhessä kuukaudessa. Nappi irtos sen takia, mutta kylhän sen saa kiinni ommeltua, vois pyytää erästä äidin kaveria vähän leventämään näitä housuja siitä vyötäröltä tai sitten teen ihan ite uudet.



Erittäin ihanat ystävänpäivälahjani Jossulta ja Reetalta c: Reetta anto tollasen ylisöpön rakennelman, joka oli Nalle Puhin talo ja Jossu ton aivan ehanan nee.... ERITTÄIN HYVIN RUSKETTUNEEN POJAN! Kummatkin oli erittäin maukkauta ja kiitos siitä!

Tänään oli joku rippukoulukoulutus seuriksella. 4 tuntia jeesustelua + helvetin paljon hernekeittoa, ihanaa kertakaikkiaan. Mutta onneksi on enää viikko koulua ja sitten pääsee ensin hämeenlinnaan EHKÄ tapaamaan anettea ja sitten olis 12 tunnin ajomatka Savukoskelle eräjormailee. Onneksi sain uuden takin hankittua, joka on rutkasti lämpimämpi, kuin edellinen seppälästä ostettu. Piti kyllä äitiä suostutella kauan tän ostamiseen. Maksoin 70e alennuksessa, mutta oli äidin mielestä ruma ruotsin värinen takki. Onneksi sain puhuttua ympäri.

Eipä tässä muuta. Hiihtolomaa odotellessa~

2 kommenttia:

  1. oii~ oot tosi söpö tos cossissa! c: ja perkele sun on pakko päästä hämeenlinnaan ;___;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on ;___; en kyllä jaksa cossia päälle pistää, muttet varmaan pistä pahaksesi ;D ?

      Poista